Praktijk Parrhèsia
Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd ( Willem de Zwijger) 

Een traject bij Praktijk Parrhèsia betekent dat je  zicht gaat krijgen op jezelf, in het hier en nu.

Authentiek, in je diverse rollen in het leven, al dan niet verbonden met anderen.

 Doel  is dat jij  zelfbewuster door het leven gaat en vanuit meer innerlijke vrijheid  je keuzes kan maken.  Ieder  mens is oorspronkelijk relationeel gevormd. Ons gevoel van identiteit en zingeving heeft rechtstreeks te maken met wat we voor een ander ( mens, dier of missie)  kunnen en ook mogen betekenen. Dit geeft  zin aan ons bestaan en onze eigenwaarde. 

Het is een natuurlijke drijfveer die ons verleden, heden en toekomst verbindt. Over de generaties heen, zijn er  gebeurtenissen in een  familie voorgevallen waarvan  jij de oorsprong niet bewust bent maar  waardoor er  thema's in een familie zijn ontstaan. Dit geeft vaak een geheel andere invalshoek aan een probleem dat eerst persoonlijk leek.

Praktijk Parrhèsia wordt gevoerd door  Anita Meuwissen. Ik bied een kwalitatief therapeutisch  aanbod volgens de hedendaagse kwaliteitsnormen. 

Ik werk als zelfstandig psycho-sociaal therapeut, systeemtheoretisch met de  specialisatie contextuele therapie (MA)  , creatief coach/ counselor, docent/praktijkbegeleider en symbooldramatherapeut i.o.  

Je mag rekenen op mijn expertise, menselijke betrokkenheid en deskundigheid als  therapeut.