Praktijk Parrhèsia
Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd ( Willem de Zwijger) 

Vergoeding individueel traject 


Een behandeltraject bij Praktijk Parrhesia is vertrouwelijk.

In dien wenselijk worden de sessies bij Praktijk Parrhèsia vergoedt onder  gespecialiseerde psychosociale zorg aanvullende verzekering.  Check voor de exacte vergoeding je eigen polis of bel je verzekering. Kijk ook eens na of je via de jaarlijkse belastingteruggave ziektekosten psychosociale zorg kunt opvoeren. De nota's zijn voorzien van de juiste coderingen voor declaratie.

Trajecten  kunnen vanuit een persoonlijk PGB worden betaald. Na goedkeuring via de gemeentelijke WMO  kunnen begeleidingstrajecten  middels Zorg in Natura worden vergoed. Praktijk Parrhesia voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.  

Een eerste telefonische oriëntatie van  15 minuten  is kosteloos. Dit kan telefonisch, of als je wilt via whatsapp bellen/ teams . Gebruik hiervoor het contactformulier. Het gaat hier om jouw eerste vragen.

Dan volgt er een  persoonlijke intake van 60 minuten, kosten 65 euro (geen BTW plicht)  contant/ via bank  te voldoen . We gaan dieper op zaken in en stellen een kort behandelplan op , dat krijg je toegestuurd in de mail. 

Wil je een behandeltraject aangaan dan spreken we de verdere sessies af en ondertekenen we beiden een zorgovereenkomst. We  gaan we aan de slag en evalueren regelmatig of je je gewenste doelen bereikt. Deze verdere sessies zijn tussen de 75-90 minuten, kosten  zijn 85 euro ( geen BTW plicht) per sessie. 

Wil je graag een rapportage aan derden word deze apart gefactureerd.

Algemene regelgeving om te downloaden

 Algemene voorwaarden kun je hier downloaden.  Deze afspraken zijn voor ieders veiligheid en voldoen aan de wettelijke eisen rondom kwaliteitszorg complementaire geestelijke gezondheidszorg.

Jij hebt ook altijd de regie over jouw persoonlijke behandelplan en de evaluaties. Je kunt ten alle tijden je dossier inzien. De privacywet,  AVG is van kracht, zie hier de privacyverklaring en het stappenplan in de praktijk.

Informatie uitwisseling met derden is slechts in jouw bijzijn en/of op jouw verzoek. Vooraf leggen we  toestemming specifiek vast in de behandelovereenkomst. Deze toestemming kan  ten alle tijden weer door jou kan worden herzien.  

In geval van een eerste ( telefonische) oriëntatie is je naam, telefoonnummer/email voldoende. Voor de eerste intake en het opstellen van een voorlopig behandelplan zijn meer inhoudelijke gegevens nodig ( eerdere diagnoses, geschiedenis klachten, je wensen en doelen etc. ) Ga je na de intake  niet verder worden deze gegevens op jouw schriftelijke verzoek vernietigd. 

Diverse wettelijke kaders omtrent  kwaliteit van zorg, veiligheid en een volwaardig tucht- en klachtrechtprocedure zijn aanwezig voor jou als cliënt. Klik op de logo's op deze pagina's voor meer informatie.